Ekolojiden kadına ARTI TV

Ekolojiden kadına ARTI TV
ARTI TV bugün üç önemli program ve konuklarla yine dopdolu.

ARTI GERÇEK- ARTI TV'de bugün üç program dikkat çekiyor. Pelin Cengiz konuklarıyla 'Ekolojik Odak'ta iklim değişikliğiyle mücadeleyi, Gülsüm Kav 'Kadınların Gündemi'nde güzellik yarışmalarına feminist bakışı ve kadın cinayetlerini, Aydın Selcen ise 'Dünya ve Biz'de Lübnan, Suudi Arabistan, Suriye ve Irak'ı konuşuyor. 

EKOLOJİK ODAK

Pelin Cengiz'in hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konukları Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Merkezi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz ile TEMA Vakfı Çevre Politikaları ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Özgül Erdemli Mutlu. Cengiz, konuklarıyla iklim değişikliğiyle mücadelede gelinen noktayı ve Bonn'da devam eden İklim Zirvesi'ndeki gelişmeleri konuşuyor. Ekolojik Odak bugün Türkiye saatiyle 18.00'de ARTI TV'de. 

KADINLARIN GÜNDEMİ

Gülsüm Kav hazırlayıp sunduğu 'Kadınların Gündemi'nde, güzellik yarışmalarına bakışı değiştiren feminist tepkiyi, kadınların organize ettiği organ bağışlarını ve kadın cinayetlerini belgeselci Tuluhan Tekelioğlu ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Temsilcisi Eda Toper ile konuşuyor. 'Kadınların Gündemi' bugün Türkiye saati ile 20.00'de ARTI TV'de. 

DÜNYA VE BİZ

Aydın Selcen'in hazırlayıp sunduğu programda Prof. Dr. Serhat Güvenç, Lübnan Başbakanı'nın istifasını, Suudi Arabistan'daki saray darbesini ve Suriye ile Irak'ta yaşananları değerlendiriyor. 'Dünya ve Biz' bugün Türkiye saatiyle 21.00'de ARTI TV'de. 

Artı TV canlı yayınını buradan izleyebilirsiniz.

 

Öne Çıkanlar