'Devletin tankıyla otelimize girdi' denilen Ekşioğlu, AKP'li bakanlarla birlikte

'Devletin tankıyla otelimize girdi' denilen Ekşioğlu, AKP'li bakanlarla birlikte
EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Cihan Ekşioğlu'nun AKP'li bürokratları makamlarında ziyaret ettiği görüldü.

Paramount Hotel'in kurucusu Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras'ın 'devletin tankıyla otelimize girdi' iddiasında bulunduğu Cihan Ekşioğlu'nun AKP'li isimleri makamlarında ziyaret ettiği görüldü.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in son videosunda firari Sezgin Baran Korkmaz'a ait olduğu bilinen Paramount Hotel'de çok sayıda ismin kaldığını belirtti. Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras ise bugün yaptığı bir açıklamayla, Turan Avcı'nın oteli hiç satın almadığını, Cihan Ekşioğlu'nun Atilla Uras'ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini, Rakhimov'un Sezgin Baran Korkmaz'a olan borcunu ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını iddia etti.

Uras'ın bu açıklamasının ardından gözler, EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Cihan Ekşioğlu'na çevrildi. Ekşioğlu'nun İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yargutay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Binali Yıldırım gibi isimleri makamında ziyaret ettiği görüldü.

 

Ekşioğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğunda oturduğu EKBA Holdingin inşaat sektöründeki projelerle biliniyor. Ekşioğlu aynı zamanda İstanbul Yapı, CEMD Defence, CEMD Technology, ICE Defence Savunma Teknolojileri ve Martebd INC şirketlerinin de sahibi görünüyor. EKBA Holding, İzmir Torbalı'da, İstanbul Kağıthane'de ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar