Erdoğan’ın uçağında çekilen fotoğrafın şifresi

Erdoğan’ın uçağında çekilen fotoğrafın şifresi
Erdoğan'ın Roma dönüşü uçakta gazetecilerle çektirdiği fotoğraftaki Osman Gökçek'e dikkat çeken Barış Pehlivan: Gökçek, savcılara mesaj verdi, ‘Bakın, Erdoğan benim yanımda’ dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Roma’daki G-20 zirvesinden dönerken uçağındaki gazeteciler arasında daha önce hiç görülmeyen Beyaz TV'nin Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek de vardı. Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "G20 Roma zirvesini izlemek için Roma’daydık. Türkiye’ye dönüşte Sn Cumhurbaşkanımızın uçakta yaptığı açıklamaları ve ayrıntılarını bu akşam 18.30 da Beyaz Ana Haber de konuşacağız İzlemeniz dileğiyle" diye yazdı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, uçakta Erdoğan’ın gazetecilerle verdiği fotoğrafı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin şikayeti üzerine, ‘FETÖ’ye imar rantı sağlamak’tan hakkında soruşturma açılan Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek üzerinden savcılara bir mesajı olduğu yazdı.

Pehlivan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Melih Gökçek hakkında FETÖ soruşturması başlattı mı?

Gökçek, oğlu Osman’ın FETÖ okullarında okuduğunu savcıya söyledi mi?

Beyaz TV binasının FETÖ’nün kasası Alaattin Kaya ile ilişkisi ortaya çıktı mı?

Ankara Ticaret Odası seçimlerini Osman Gökçek’in kazanması için FETÖ ile yapılan işbirliği gündeme geldi mi?

Tüm bu soruların yanıtı ‘Evet!’

İşte bu nedenle Osman Gökçek’in babasını da temsilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf vermesi kritikti. Savcılara "Bakın, Erdoğan var benim yanımda" demekti o uçak karesi.

Tıpkı Melih Gökçek’in savcıya verdiği ifade sonrası ‘Türkiye’de özellikle FETÖ’cülükle suçlanacak olan son iki kişiden biriyim. Birincisi Sayın Cumhurbaşkanım ikincisi de ben’ demesi gibiydi.

Nasıl ki o cümlede Erdoğan’a tehdit varsa, uçak karesinde ise savcılara tehdit vardı."

Öne Çıkanlar