Küçük: Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse biz dahil herkes yargılanır

Küçük: Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse biz dahil herkes yargılanır
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında konuşan Cem Küçük 'Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse seri bir tutuklama yaparlar' dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit adlı programda kurulacak yani partilerin hedefleri hakkında iddialarda bulunan Cem Küçük, Mehmet Metiner ve Latif Şimşek, önümüzdeki seçimlerde Erdoğan dışında 'herhangi' birinin seçilmesi halinde AKP'li tüm siyasetçilerin ve gazetecilerin tutuklanacağını iddia etti.

'YA METİNER TUTUKLANIRSA...'

"Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse insanlar 'abartıyor' diyor ama bir kere biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama yaparlar" diyen Cem Küçük, program konuklarından AKP'li Mehmet Metiner'i işaret ederek, "Mehmet Metiner'i tutuklarlarsa AB itiraz mı edecek?" sorusuna başka bir soruyla karşılık veren rogramın moderatörü Latif Şimşek, "Yani Cumhurbaşkanını da mı yargılarlar? dedi.

'İLK TELEF OLACAK BİZİZ YANİ'

"Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar" yanıtı veren Cem Küçük, "Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır?, Metiner'i kim kurtarır?, Şamil Tayyar'ı kim kurtarır? Seni beni kim kurtarır?" diye devam etti.

Cem Küçük'ün söylediklerine, "İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi" karşılığı veren Metiner, sözlerini "Zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra..." diye sürdürdü.

KÜÇÜK KENDİNE ADRES OLARAK İNGİLTEREYİ SEÇTİ

Metiner, "Ben İngilizce biliyorum. Hadi ben Londra'ya gittim diyelim; iki günde beni iade ederler" diyen Cem Küçük'e, "Ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim de yok" sözleriyle yanıt verdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar