Eriksen: Kendimi iyi hissediyorum

Eriksen: Kendimi iyi hissediyorum
Danimarka- Finlandiya maçında rahatsızlık geçiren Christian Eriksen, Instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak kendisine destek veren herkese teşekküre etti.

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maç sırasında kalbi duran Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen, hastane odasında çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Ben iyiyim. Hâlâ hastanede bazı muayenelerden geçmem gerekiyor ama kendimi iyi hissediyorum" dedi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maç sırasında kalbi duran Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtip, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Eriksen, hastane odasında çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, "Dünyanın her yerinden gelen güzel mesajlarınız ve selamlarınız için çok teşekkürler. Bu, ben ve ailem için çok şey ifade ediyor. Ben iyiyim. Hâlâ hastanede bazı muayenelerden geçmem gerekiyor ama kendimi iyi hissediyorum." açıklamasını yaptı.

Danimarkalı takım arkadaşlarına da mesaj gönderen 29 yaşındaki oyuncu, "Tüm Danimarka için oynayın" ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Christian Eriksen, 12 Haziran'da EURO 2020 B Grubu'ndaki Danimarka-Finlandiya maçında aniden fenalaşarak yere yığılmıştı. Olay sonrası sahaya giren sağlık görevlileri, Danimarkalı futbolcuya müdahalede bulunmuştu. Hastaneye götürülen Eriksen'in bilincinin açık olduğunun açıklanması sonrası karşılaşma kaldığı yerden devam etmiş, Finlandiya sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar