Fatih Karagümrük-Galatasaray maçında 2 gol var

Fatih Karagümrük-Galatasaray maçında 2 gol var
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısından golsüz tamamlanırken, maçın 68'inci dakikasında Karagümrük 1-0 öne geçti. Galatasaray 88'inci dakikada beraberliği yakaladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetti.

İlk yarıda çok düşük tempoda geçen maçtan gol sesi gelmedi.  İkinci yarıda maçın 68'inci dakikasında Emre Kılınç'ın hatalı pasında Borini, bir topuk pasıyla topu Bertolacci'nin önüne bıraktı. O da ceza sahası dışından yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı. 

Galatasaray 88'inci dakikada  Mostafa Mohamed'in golüyle beraberliği yakaladı.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, 20 puan topladı. Ligde oynadığı maçların 5'ini kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 3'ünü de kaybeden VavaCars Fatih Karagümrük ise 18 puana sahip. 

ÖMER BAYRAM LİGDE İLK KEZ 11’DE

Fatih Terim’in VavaCars Fatih Karagümrük karşısında ilk 11’de şans verdiği Ömer Bayram, ligde ilk kez bir maçta ilk 11’de kendisine yer buldu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu’nda PSV Eindhoven’a karşı oynanan karşılaşmalarda ilk 11’de yer alan Ömer Bayram, Fatih Karagümrük maçına kadar olan süreçte ise ligde 7 maçta oyuna sonradan dahil oldu.

BABEL VE EMRE KILINÇ İLK 11’E GERİ DÖNDÜ

Galatasaray’da Fatih Karagümrük mücadelesinde ilk 11’de başlayan Ryan Babel ligde 3, Emre Kılınç ise 5 maç sonra kendisine ilk 11’de yer buldu.

Öne Çıkanlar