Şahin’in ‘deli’ diye şikayet ettiği rektör: Hocalığa devam edeceğim, kim ne derse desin

Şahin’in ‘deli’ diye şikayet ettiği rektör: Hocalığa devam edeceğim, kim ne derse desin
AKP’li Fatma Şahin'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Çok kötü, tam bir deli’ diye şikayet ettiği Gaziantep Üniversitesi Rektörü Özaydın, "Ben hocayım ya" diye tepki gösterdi.

AKP’li Antep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Tam bir deli’ diyerek şikayet ettiği Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’dan açıklama geldi.

Erdoğan'ın 25 Aralık 2021’deki Antep ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Fatma Şahin'e Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı sorduğu Şahin’in ise "Çok kötü, çok kötü; tam bir deli" dediği ortaya çıkmıştı.

‘BEN HOCAYIM YA'

Odatv’ye konuşan Rektör Arif Özaydın "Ben ilgilenmiyorum bunlarla, ben hocayım ya. Öğretim üyeliğime hocalığıma devam edeceğim. Kim ne derse desin" dedi.

Sedat Peker’e yakın isimlerden Hasip Şahin ile fotoğrafları sorulan Özaydın, söz konusu isimle görüşüp görüşmediğine ilişkin soruya ise "Tanımam ben, tanımam. Ben düzgün bir öğretim üyesiyim. Tanımam bilmem kimdir nedir" yanıtını verdi.

(En soldaki Hasip Şahin en sağdaki Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın)

Birlikte fotoğrafı ve karşılıklı konuştukları hatırlatılan Özaydın "fotoğrafı, ben bilmem benim iznim yok, tanımam etmem. Hayır hayır sizle de konuşuyoruz sizle de çekseler ne olur. Yani biz insanız. Tanımam, etmem. İlişkimiz olmadı ben öğretim üyesiyim, dürüstçe namusluca hizmet etmeye çalışıyoruz. İlişkim yok, yani seninle de konuştuk şimdi fotoğrafımızı çekseler ne olur? Ben tanımam etmem. Ben hocayım işimize bakacağız. Öğrenci yetiştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar