Fenerbahçe sezonu zorlu bir deplasmanla açıyor: Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe sezonu zorlu bir deplasmanla açıyor: Muhtemel 11’ler
Fenerbahçe ise lige galibiyetle başlamak istiyor.

Fenerbahçe yeni Teknik Direktörü Pereira ile Süper Lig’te ilk karşılaşmasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Ligin yeni takımı Adana Demirspor yaptığı flaş transferlerle dikkatleri bir anda üzerine çekti.

Kadrosuna Mario Balatelli ve Younes Belhanda gibi yıldızları katan Demirspor, 26 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’te iddialı olduğunu gösterdi. Hazırlık maçlarında 3-5-2 dizilişini deneyen ve savunmada zaman zaman sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe ise lige galibiyetle başlamak istiyor.

Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon Atakaş Hatayspor'da sergilediği etkili futbolla dikkatleri çeken David Akintola'yı da renklerine bağlayarak 26 yıl sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de rekabetçi bir kadro kurdu... 

Hücum hattına bir takviye de Champıonship ekiplerinden Middlesbrough'nun forveti Britt Assambolanga ile yapan mavi şimşekler ise toplamda 10 yeni isimle oluşturdukları kadrolarıyla Fenerbahçe önünde 3 puan arayacak.

Takımın başına eski teknik direktörlerinden Vitor Pereira'yı getiren sarı lacivertliler ise hücum hattına geçen sezon 2. Bundesliga'nın gol kralı Serdar Dursun takviyesini gerçekleştirdi. 

Aytemiz Alanyaspor'dan Steven Caulker ile defans hattını güçlendiren Fenerbahçe, Burak Kapacak, Çağatay Kurukalıp ve Emir Ortakaya gibi takviyelere ek olarak Beijing Gouan'dan Min Jake-Kim'i kadrosuna kattı. 

Geçtiğimiz sezonun yıldız isimlerinden Dimitrios Pelkas'ın omzunun çıkması sebebiyle yer alamayacağı karşılaşmaya mutlak 3 puan hedefiyle çıkan Fenerbahçe, üç sezondur Süper Lig'in açılış haftalarından galibiyet çıkartma serisini sürdürmek istiyor.

Yeni Adana Stadyumu'nda, koronavirüs önlemleri çerçevesinde alınan karar doğrultusunda yüzde 50 kapasite ile 16.500 taraftar önünde oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Hakem Ali Şansalan'ın düdük çalacağı mücadele beIN SPORTS HD 1 ekranlarından izleyiciyle buluşacak ve 4K çözünürlükte yayınlanacak...

MUHTEMEL 11'LER

Adana Demirspor: Vedat | Swensson, Tayyip, Rassoul, Kaan | Belhanda, Gökhan, Sinan | Akintola, Dibba (Ezze) | Balotelli.

Fenerbahçe: Altay | Tisserand, Szalai, Novak | Samuel, Zajc, Gustavo, Ferdi | İrfancan, Mesut | Serdar.

Öne Çıkanlar