'Fiyatlar gayet uygun' diyen Erdoğan'ın markette ödediği tutar

'Fiyatlar gayet uygun' diyen Erdoğan'ın  markette ödediği tutar
Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu markete gitti. İki alışveriş arabasını gevrek, kuru meyve, bisküvi, gofret ve meyve suyu gibi ürünlerle doldurdu. Toplamda 1002 lira tuttu, nakit ödedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu markete gidip alışveriş yapması gündeme oturmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve torunu Canan Aybüke de eşlik etti.

Markette yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, kurutulmuş meyveler, mantı, gevrek, kuruyemiş, şalgam ve meyve suları, çikolata, bisküvi, kurabiye, gofret ve cips alan Erdoğan'ın alışverişinin toplam tutarı da ortaya çıktı.

Sözcü'den İsmail Şahin, Erdoğan'ın marketteki alışverişi için ne kadar ödediğini yazdı. Erdoğan ailesinin kasadayken çekilen görüntülerinden 1002 lira 47 kuruş ödediği görüldü. Habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ödemeyi cüzdanından çıkardığı nakit para ile yaptı. Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasının kasiyeri Erdoğan'a 7.5 lira para üstü verdi.

Market çıkışında açıklama yapan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer" dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri'ne bu marketlerin çoğaltılması talimatının verildiğini söyleyen Erdoğan, "Tabii süratle 500 metrekareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Öne Çıkanlar