Flash TV'nin Ankara temsilcisi ve yayın tarihi belli oldu

Flash TV'nin Ankara temsilcisi ve yayın tarihi belli oldu
Yeniden ekranlara dönmek için hazırlanan kanalın hangi tarihte yayında olacağı da netlik kazandı.

Yakın bir tarihte ekranlara geri dönmeye hazırlanan eğlence kanalı Flash TV'nin Ankara Temsilcisi ve yayın tarihi belli oldu.

İş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un sahibi olduğu Flash TV, 28 yıllık yayın hayatını, Mart 2019’da ‘idari, siyasi ve mali baskıları’ gerekçe göstererek sonlandırmak zorunda kalmıştı.

Yeniden ekranlara dönmek için hazırlık yapan ve Genel Yayın Yönetmenliği’ni Hakan Aygün’ün üstleneceği kanalın Ankara Temsilcisi ile yayın tarihinin de belli olduğu öğrenildi.

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre Flash TV’nin Ankara Temsilciliği için Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na teklif götürüldü. Uğuroğlu’nun kanaldan gelen teklife olumlu yanıt verdiği öne sürüldü.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Bu arada kanalın hangi tarihte yayında olacağı da netlik kazandı. Daha önce temmuz ayında yayına çıkacağı ifade edilen Flash TV’nin 4 Ekim 2021 itibarıyla izleyicileriyle buluşacağı kaydedildi.

UĞUR DÜNDAR'A DA TEKLİF GİTMİŞTİ

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, sektördeki birçok usta isimle temas kurmuştu.

Güçlü bir haber merkezi kurmak isteyen Aygün, Ana Haber anchormanliği ve Arena programı için Uğur Dündar’a teklif götürmüştü. Dündar'ın teklifi düşünmek için zaman istediği gelen bilgiler arasında.

Öne Çıkanlar