Futbol antrenörleri ihtiyaçlarını karşılayamıyor

Futbol antrenörleri ihtiyaçlarını karşılayamıyor
İzmir’de amatör spor kulübü antrenörleri, pandemi döneminde maruz kaldıkları sorunlara dikkat çekerek, temel ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtti

İzmir’de amatör spor kulübü antrenörleri, pandemi döneminde maruz kaldıkları sorunlara dikkat çekerek, temel ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtti.  
 
İzmir’de amatör spor kulüplerinde gençleri yetiştiren antrenörler, pandemi döneminde maruz kaldıkları sorunlara ilişkin açıklama yaptı. İzmir Atatürk Stadı’nda bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi önünde yapılan açıklamada, "Sesimizi duyan var mı?" yazılı pankart açıldı. 
 
Büyükşehir başta olmak üzere tüm belediyelere çağrıda bulunan Güzeltepe Spor Kulübü Antrenörü Şahverdi Aydemir, "Ekonomik destek almıyoruz ve antrenörler olarak sahaların kapanmasıyla birlikte geçim sıkıntısı yaşıyoruz. Kiralarımızı, gıda, su, elektrik ve doğalgaz gibi faturalarımızı karşılayamaz durumdayız" dedi. 
 
'SAHİP ÇIKILMALI'
 
10 aydır alt yapı çalışmalarının durduğunu ve bu durumun oyuncuları ciddi anlamda etkilediğini dile getiren Aydemir, "Oyunculara, antrenörlere ve amatör futbola, futbolun tüm bileşenleri ile sahip çıkmalıdır" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar