Gazeteci Uğuroğlu'na saldıranlardan birinin MHP'li belediyede güvenlik görevlisi olduğu ortaya çıktı

Gazeteci Uğuroğlu'na saldıranlardan birinin MHP'li belediyede güvenlik görevlisi olduğu ortaya çıktı
Orhan Uğuroğlu geçtiğimiz cuma evinin önünde 3 kişi tarafından saldırıya uğramıştı.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldıranlardan birinin MHP’li Etimesgut belediyesinde güvenlik görevlisi olduğu ortaya çıktı.

Uğuroğlu 15 Ocak Cuma günü öğle saatlerinde evinin önünde 3 kişi tarafından saldırıya uğramıştı. Saldırı sonrası yakalanan ve gözaltına alınan 4 kişi daha sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yeniçağ'dan Berkay Bigeç'in haberine göre; Uğuroğlu’na saldıranlarlardan 1993 doğumlu O.K.Y. polise verdiği ifadede Etimesgut Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını söyledi.

O.K.Y. iş adresi olarak da Etimesgut Belediyesi’nin adresini verdi. 2019 yılındaki seçimde Etimesgut Belediyesi'ni MHP kazanmış, başkan da Enver Demirel olmuştu.

Diğer saldırganlardan D.K. ise ikamet adresi olarak yine Etimesgut’u gösterdi. Saldırganlardan A.A. ise polise verdiği ifadede, "Uğuroğlu bize hakaret etti, davacı ve şikâyetçiyim" dedi.

SELÇUK ÖZDAĞ TEŞHİS ETTİ

Bu arada, Gelecek Partisi basın biriminden yapılan bilgilendirmeye göre, dün hastaneden taburcu olan Selçuk Özdağ, şüphelilerin teşhisi için Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine davet edildi. Gösterilen kişiler arasından bir kişiyi Özdağ, iki kişiyi de Selçuk Özdağ’ın şoförü teşhis etti.

İki kişi gözaltına tutulurken, üç kişi aranıyor. Şüphelilerin ifadesine dair Özdağ’a bilgi verilmediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar