Gelinine şiddet sonrası serbest bırakılan adam bu kez de evi yaktı

Gelinine şiddet sonrası serbest bırakılan adam bu kez de evi yaktı
Giyimine karıştığı gelinine şiddetten gözaltına alınıp salıverilen şahıs, bu kez de kadının evini yaktı.

Kocaeli'de, giyimine karıştığı gelinini darp ederek hastanelik etmekten gözaltına alınıp, uzaklaştırma kararıyla salıverilen kayınpeder M.Ö., bu kez kendisini şikayet ettiği gerekçesiyle gelini ile oğlunun evini ateşe verip, yaktı.

1 çocuk annesi kadın sık sık tartıştığı kayınpederi M.Ö. tarafından cuma günü 4 yaşındaki kızının gözü önünde şiddete maruz kaldı. Özel bir bankada çalışan kadın, çağırılan 112 Acil ekibi tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yumruk ve sopa darbeleri nedeniyle yüzü ve vücudunda morluklar oluşan kadının şikayeti üzerine kayınpeder M.Ö. gözaltına alındı.

Aynı gün adliyeye sevk edilen M.Ö. gelinine karşı uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı. 5 yıllık evli olan kadın da tedavisinin ardından kızı ve eşiyle birlikte ailesinin evine gitti.

EVİ ATEŞE VERİP SEYRETTİ

DHA’nın haberine göre M.Ö. şikayet edildiği ve adliyelik olmasına sinirlendiği gerekçesiyle dün gece oğlu ve gelininin evini ateşe verdi. Alevler 2 katlı ahşap evi kısa sürede sardı. Ev alev alev yanarken, mahalle halkı itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldıktan sonra, söndürdü. Yangını seyreden M.Ö.'yü fark eden bazı kişiler ise ona saldırı girişiminde bulundu. M.Ö., bu sırada gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

KADINDAN SALDIRGANA: YAKTIN EVİMİ SAPIK!

Yangın haberini alıp, olay yerine gelen kadın ise polis aracının içerisinde, "Evimi yaktı. Allah belanı versin senin. Sapık, yaktın evimi sapık. Evimi yaktı, evimi" diyerek feryat etti. 

Öne Çıkanlar