Amedspor’un yeni başkanı Nahit Eren oldu
Eski Diyarbakır Barosu başkanı Nahit Eren, Amedspor’un başkanı oldu.

Artı Gerçek - Trendyol 1’inci Lig’de mücadele eden Amedspor, Yönetim Kurulu üyelerinin oy birliğiyle olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından kongre düzenlendi.
Oy birliğiyle Rojin Kabaiş'e atfedilen kongreye Amedspor yönetim kurulu üyeleri, siyasetçiler, kentteki sivil toplum örgütü temsilcileri ile taraftarlar katıldı.
Amedspor başkanı Burç Baysal konuşmasında "Şahsım ve birkaç arkadaşımızın yasal durumundan kaynaklı kongreye gittik. Bugün de kongremizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu bayrağı halkımızın değerlerine ve kimliğine göre hareket edip bugüne kadar taşıdık. Bizden sonra devralacak arkadaşın da buna böyle devam edeceğine eminim" ifadelerini kullanıdı.
Kongrede tek listeyle gidilen seçimde Diyarbakır Barosu eski Başkanı Nahit Eren, kulüp başkanı oldu. (HABER MERKEZİ)