Gözaltında rahatsızlanan Gergerlioğlu, kalp ve göğüs ağrısından dolayı anjiyo oldu

Gözaltında rahatsızlanan Gergerlioğlu, kalp ve göğüs ağrısından dolayı anjiyo oldu
Gergerlioğlu'nun hastaneye kaldırıldığını duyuran avukat Alınak, 'Hangi hastanede ve ne gibi bir tıbbi müdahalede bulunulduğunu bilmemekteyiz' dedi.

ARTI GERÇEK- Milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu Ankara'da gözaltına alındı. Salih Gergerlioğlu, Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun tutuklanması için gelindiğini aktardı. Salih Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Babamı tutuklamaya geldiler" dedi. Twitter'dan attığı ikinci mesajında Gergerlioğlu, babasının anjiyo olduğunu duyurdu. Gergerlioğlu, "Babamın anjiyosu yapıldı. Tansiyonunun yüksek olmasından dolayı yoğun bakıma alındı. Bugün yoğun bakımda kalacak. Durumu iyi" dedi.

Avukat Bişar Abdi Alınak’ın Artı Gerçek’e verdiği bilgiye göre, Gergerlioğlu Cezaevine girmeden rutin bir kontrol olan sağlık kontrolünden geçerken, göğüs ve kalp ağrısı yaşadığını dile getirmişti. Bir litre su içmesine rağmen ağızda kuruluk yaşayan Gergerlioğlu’na doktor acilen anjiyo önerdi. Ancak Gergerlioğlu yeniden Ankara Adliyesi’ne getirildi. Ankara Adliyesine getirildikten sonra yeniden hastaneye götüreceklerini söyleyen Alınak, Gergerlioğlu’nun nerede olduğunu bilmediklerini ifade etmişti. 

'TARAFIMIZA BİLGİ VERİLMİYOR'

Avukat Bişar Abdi Alınak, Gergerlioğlu'nun hastaneye kaldırıldığını Twitter hesabından duyurarak, "Ömer Faruk Gergerlioğlu az önce adliyeye getirildi. Göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastane doktoru anjiyo önerip kardiyoloji bölümüne  götürülmesi gerektiğini belirtmiş. Şimdi hangi hastanede ve ne gibi bir tıbbi müdahalede bulunulduğunu bilmemekteyiz.Tarafımıza bilgi verilmiyor." ifadelerini kullandı.

Avukat Alınak, Gergerlioğlu'nun Ankara Devlet hastanesine getirildiğini duyurdu.

Avukat Alınak Gergerlioğlu'nun darp raporunu paylaştı:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar