Gürcü müzisyen karşıya geçmek isteyen yayaya çarptı, yaşamını yitirdi

Gürcü müzisyen karşıya geçmek isteyen yayaya çarptı, yaşamını yitirdi
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Muğla, Bodrum'da Gürcü müzisyen Nina Jheru kullandığı motosikletle yoldan giderken karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptı. Kazada motosikleti ile birlikte 20 metre sürüklenen genç müzisyen vefat etti.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Turgutreis Mahallesi’nde yaşayan Gürcistan vatandaşı 30 yaşındaki müzisyen Nina Jheru kaza yaptı. Jheru, kullandığı 48 ADS 439 plakalı motosiklet ile Turgutreis istikametine giderken yolun karşısına geçmeye çalışan 56 yaşındaki Saadet Yazıcı’ya çarptı.

20 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 20 metre motosikleti ile birlikte savrulan Jheru ve yaya Saadet Yazıcı ağır yaralandı. Vatandaşların çağırdığı ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Jheru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Jheru’nun cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

KAZADAN 4 SAAT ÖNCE MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN DİYE PAYLAŞIM YAPTI

Yaklaşık sekiz yıldır Bodrum’da yaşayan ve üç gün önce arkadaşları ile birlikte doğum gününü kutlayan müzisyen ve dövme sanatçısı Jheru’nun sosyal medya hesabından ‘motosikletleri fark edin’ paylaşımı yapması dikkat çekti.

Saadet Yazıcı’nın tedavisinin de yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar