Haluk Levent, İbrahim Gökçek için bakanlık ile görüştüğünü açıkladı

Haluk Levent, İbrahim Gökçek için bakanlık ile görüştüğünü açıkladı
Sanatçı Haluk Levent, 322 gündür ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için Adalet Bakanlığı ile görüştüğünü açıkladı

Bir çok dayanışma ve yardım etkinliğiyle gündeme gelen sanatçı Haluk Levent geçtiğmiz gün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, konser yasaklarının kaldırışması için başladığı ölüm orucunun 322'inci gününe giren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için Adalet Bakanlığı ile görüşşeceğini açıklamıştı.

'İBRAHİM İÇİN ELİMDEN NE GELİRSE ARKADAŞLAR'

Devlet hastanesine bağışladıkları 6 yoğun bakım ünitesi için bu gün Ankara’da olacağını belirten Haluk Levent, ardında Adalet Bakanlığına uğrayacağını şu sözlerle duyurmuştu:

"Pazartesi Ankara’da olacağım. Devlet hastanelerine bağışladığımız 6 yoğun bakım ünitesi için. Adalet Bakanlığına uğrayacağım önce . Görüşmeler yapacağım İbrahim için. Elimden ne gelirse arkadaşlar."

'BAKANLIKA GÖRÜŞMELERİM SÜRÜYOR'

Sanatçı Haluk Levent, bugün paylaştığı mesajında Adalet bakanlığı ile görüştüğünü açıkladı:

"Adalet Bakan Yardımcımız ve yetkili birkaç kişi ile görüştüm. "Mahkeme sürecinin devam ettiğini,süren bir davaya müdahale edemeyeceklerini söylediler.Konser izin konusunun İç işleri Bakanlığı olduğunu ilettiler. İlgili bakanlıkla da görüşmelerim sürüyor. Gelişmeleri yazacağım." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar