İlçe seçim müdürü ‘tacizden’ tutuklandı

İlçe seçim müdürü ‘tacizden’ tutuklandı
Ordu’nun üç ilçesinde seçim müdürü olarak görev yapan Erdoğan Kısacık’ın, cinsel taciz suçundan tutuklandığı ortaya çıktı. Kızılay’ın da yöneticisi olan Kısacık’ın kurumla ilişkisi kesildi.

İlçe seçim müdürü Erdoğan Kısacık’ın tutuklanmasıyla sonuçlanan cinsel taciz olayı 10 gün kadar önce yaşandı.

Ulaşılan bilgilere göre; boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Elif B., avukat yardımı için Kısacık ile görüştü. Görüşme, Kısacık’ın ilçe seçim müdürlüğü makamında yapıldı. Anılan yer, Fatsa Adliyesi’nin ek binası içinde.

Duvar'da yer alan habere göre iddia edilen, ikili arasındaki görüşme esnasında Kısacık, Elif B.’yi öpmeye çalıştı. Şaşkınlık yaşayan kadın hızla odadan çıktı. Olayın savcılığa bildirilmesiyle soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma sonrası Kısacık çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tutuklandı ve Ünye Cezaevi’ne konuldu.

ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ

Erdoğan Kısacık, Ordu’nun Fatsa, Çamaş ve Çatalpınar ilçelerinde seçim müdürü olarak görev yapıyordu. Kısacık 2 ay öncesine kadar aynı zamanda Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü olarak görev yapıyordu. Edinilen bilgilere göre, ‘tutuklama’ ile sonuçlanan olay sonrası Kızılay, Kısacık’ın üyeliğini düşürdü

Öne Çıkanlar