İnce'den çağrı: Herkes evinin önüne bir miktar mama bıraksın

İnce'den çağrı: Herkes evinin önüne bir miktar mama bıraksın
'Sokaktaki dostlarımız için zor bir gün, bugün.'

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Sokaktaki dostlarımızı unutmayalım. Herkes evinin önüne bir miktar mama bırakırsa elimizden gelirse, onlara kartondan bir ev de yapabilirsek onları soğuktan korumuş oluruz.  Sokaktaki dostlarımız için zor bir gün, bugün" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ankara'da soğuk havaların etkili olmasıyla yağan kar yağışının ardından sosyal medya platformu Twitter'dan sokaktaki hayvanlara yardım edilmesi çağrısında bulundu.

Yağan kar yağışı altında İnce'nin söyledikleri şöyle:

Bugün 6 Ocak 2020'nin ilk günleri Ankara kar altında ve çok soğuk. Ankaralı hemşehrilerimiz cumhuriyetin başkentine yakıışır bir şekilde davranacaklarını inanıyorum. Sokaktaki dostlarımızı unutmayalım.

Herkes evinin önüne bir miktar mama bırakırsa elimizden gelirse onlara kartonda bir evde yapabilirsek onları soğuktan korumuş oluruz. Sokaktaki dostlarımızı için zor bir gün bugün. Ayrıca Ankara'daki sokaklarda dostlarımızla gezerken Yalova'yı aradım, arkadaşlara dedim ki 'Yalova'ya her an kar yağabilir. Bahçeme yem atın' dedim. Çünkü Muharrem İnce'nin bahçesine gelen kuşlar oradan aç dönmemeli yakışan budur diye düşündüm. Herkese saygılar

 

Öne Çıkanlar