İnce'nin televizyon davetine Erdoğan'dan yanıt

İnce'nin televizyon davetine Erdoğan'dan yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini televizyonda tartışmaya davet eden rakibi Muharrem İnce'ye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7'de yayınlanan "İskele Sancak Özel" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendisini televizyonda programa çıkmaya davet etmesine ilişkin de konuştu.

"ÜZERİMİZDEN KALKIP REYTİNG SAĞLAYACAK KENDİNE"

İnce'nin davetini sert sözlerle eleştiren Erdoğan, şunları söyledi: "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?"

RAKAMLAR NE SÖYLÜYOR?

Erdoğan, rakibi Muharrem İnce'nin kendisi sayesinde reyting almaya çalıştığını savundu. Ancak her iki liderin de katıldıkları canlı yayınlardan sonra açıklanan reyting rakamları, İnce'nin izlenme oranının Erdoğan'ın 2-3 katı olduğunu ortaya koyuyor.

İnce'nin bugüne kadar katıldığı canlı yayınlar günün en çok izlenen programları arasında yer alırken, Erdoğan'ın katıldığı CNN Türk-Kanal D ortak yayının aldığı reyting, bazı dizilerin tekrarı kadar reyting almamıştı.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk TV'de katıldığı 'Türkiye'nin Nabzı' programı 44.13'lük izlenme oranıyla reyting rekoru kırdı. Aynı kanalda İnce'den 2 gün önce 'Cumhurbaşkanı Özel' programına katılan Erdoğan'ın yayını ise Survivor ve dizilerin gerisinde kalarak 11,21 reyting almıştı.

İşte o rakamlar:

Öne Çıkanlar