'İstanbul Comics & Art Festival' başlıyor

'İstanbul Comics & Art Festival' başlıyor
İstanbul Comics and Art Festival (İCAF), graffiti, çizgi roman, illüstrasyon ve animasyon sanatlarını biraraya getirerek 8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

KÜLTÜR & SANAT - 08-09-10 Eylül 2017 tarihleri arasında, St. Joseph Derneği Sosyal Tesisleri, Club Quartier’de ikincisi gerçekleştirilecek olan, İstanbul Comics & Art Festival, en iyi karikatüristleri, çizgi romanları, animasyonu, illustrasyonu, graffiti sanatçılarını ve alternatif performans sanatlarını bünyesinde topluyor.

Şehrin en iyi çizgi roman dükkanlarından, yayınevlerinden, koleksiyonerlerin özel seçkilerden çizgi dünyaya dair eski ve yeni değerleri biraraya getiren festivalde, Çizgi roman atölyeleri, kağıttan heykel yapımı, 3D baskı gibi workshoplarda olacak. Festivaldeki workshop etkinlikleri arasında "Comic Drawing Workshop", "İllustrasyon Atölyesi", "Hand Lettering", "Paper Cutting", "Kolaj Atölyesi", "Stencil", "Suluboya Atölyesi", "Mandala", "Book Binding", "Origami Lamp", "Marker", "Fanzin Atölyesi", "Animasyon Atölyesi", "Karakter Atölyesi" ve "Skateboard Atölyesi" yer alıyor.

İCAF’a katılan sanatçılar: Hicham Habci, Emrah Ablak, Ethem Onur, Furkan Bilgiç, Kutlukhan Perker, Devrim Kunter, Erdil Yaşaroğlu, Yıldıray Çınar, Sedat Girgin, Ethem Onur Bilgiç, Furkan Birgün, Sümeyye Kesgin, Selçuk Ören, Cem Güventürk, Esen Karol, Çağıl Ömerbaş, Ali Paşaoğlu ve Beril Ateş. Graffiti sanatçıları arasında Brezilyalı sanatçı Manoel Quitério Santos da yer alıyor.

Yerli ve yabancı animasyonlardan seçkilerin gösterileceği ‘havuzda animasyon gece kuşağı’ yanında müzik ve eğlence de unutulmamış. Tüm detaylar ve program ICAF resmi sayfasında.

Öne Çıkanlar