İstanbul'da 4 ilçe alarm veriyor

İstanbul'da 4 ilçe alarm veriyor
Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Hayat Eve Sığar' uygulamasına göre İstanbul'daki 4 ilçede Coronavirus vakaları artış gösteriyor.

1 Haziran'da başlatılan "normalleşme" süreci sonrası Coronaivurs vakalarındaki artış sürüyor. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere ilişkin tartışmalar sürerken 'Hayat Eve Sığar' uygulaması İstanbul'da 4 ilçenin alarm verdiğini ortaya koydu.

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Hayat Eve Sığar' uygulaması göre, İstanbul'un Bağcılar, Bahçelievler, Sultangazi ve Zeytinburnu ilçelerinde vaka sayıları yoğun olarak gözleniyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 10 Ağustos tarihli 'Covid-19 Günlük Durum Raporu'a göre, İstanbul'da 174 yeni vaka tespit edildi. Yeni hastane yatışları 75 olurken taburcu edilenler 82 olarak kayıtlara geçti.

'Hayat Eve Sığar' uygulamasında, il ve ilçelerde koronavirüs testi pozitif olan kişilerin yoğun olarak bulundukları bölgeler görülebiliyor. Haritadaki kırmızı renkler koronavirüs vakalarının yoğun olduğu bölgeleri belirtiyor.

 

Öne Çıkanlar