Evlerinin bahçesinde bira içen 6 kadın, erkeklerin saldırısına uğradı

Evlerinin bahçesinde bira içen 6 kadın, erkeklerin saldırısına uğradı
Bahçeşehir’de 6 kadın, oturdukları sitenin bahçesinde alkol aldıkları gerekçesiyle bir grup erkeğin saldırısına uğradı. Saldırganlardan ikisi tutuklandı.

İstanbul’un Bahçeşehir ilçesine bağlı Reiskent Sitesi’nde yaklaşık 25 yıldır ikamet eden 6 kadın, dün akşam saatlerinde sitenin bahçesinde alkol aldıkları gerekçesiyle bir grup erkeğin sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. İddiaya göre kadınların alkol aldığını gören erkeklerin sitenin bahçesine girerek "Ya bu içkileri masadan kaldırın ya bu masayı ve sizi dağıtacağız" şeklinde tehditler savurduktan hemen sonra saldırdığı öğrenildi. Saldırıda kadınların yakını olduğu belirtilen 60 yaşındaki kalp hastası bir erkeğin de ayağının kırıldığı belirtildi.

Yaşadıkları saldırıyı kayda alan kadınlardan Dila Coşkun, saldırıyı twitter hesabından paylaşarak erkeklerin saldırısına karşı sesini duyurmaya çalıştı. Video kaydında yüzü gözü kanlar içerisinde olan Coşkun ve diğer ismi öğrenilemeyen kadınlara saldıran erkeklerin hakaretler yağdırarak saldırdığı görülüyor. Yapılan paylaşım sonrası binlerce kişi, saldırıyı gerçekleştirenlere öfke duyarak cezalandırılmasını istedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi.  Zeki A ve Cihan A. tutuklanırken Emrah A. ise adli kontrol uygulanarak serbest kaldı. Polisin yaptığı araştırmada, taraftar  arasında önceki tarihlerde, çocuk meselesi yüzünden tartışma yaşandığı ve husumetli oldukları belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.A. ve Z.A. tutuklandı, E.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (MA/DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar