Kadir İnanır 22 gün sonra hastaneden taburcu edildi

Kadir İnanır  22 gün sonra hastaneden taburcu edildi
Beyin kanaması sonucu hastaneye yatırılan ve ameliyat olan oyuncu Kadir İnanır'dan iyi haber geldi. Usta oyuncu 22 günün sonunda hastaneden taburcu edildi.

Sinamanın usta oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz aylarda beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınmıştı. İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden tabur oldu.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Hastaneden ayrılırken bindiği araçtan gazetecilere seslenen İnanır ise kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür etti.

"Merhaba hoşgeldiniz. Nasılsınız, iyi misiniz. Çok teşekkür ederim her şey için. Sizin ilginize de teşekkürler. Sosyal medyadaki sunumlarınızdan da takip ediyoruz sizi. Bu hastaneler insanların tedavi edilmeleri için kurulmuş ve düzenlenmiş yerler. Hastaneler insanların en kötü günlerinde sağlık sunan mekanizmalar."

'ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN'

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları söyledi:

"Bugün Kadir İnanır adına mutlu bir günümüz. Değerli sanatçımız 20 Kasım’da hastanemize geldi. Beyin-damar hastalığı öntanısıyla yatırıldı. 21 Kasım’da hastalığın seyri kanama yönünde olduğu için ameliyata alındı. Prof. Dr Erdal Coşkun hocamızın çok başarılı müdahalesiyle ameliyat başarılı geçti. Yakın takibimizde yoğun bakım ve servis hizmetlerimiz devam etti. Tetkik ve tedaviler sonucunda bugün itibarıyla sanatçımızı şifayla taburcu ettik. Sanatçımıza hastanemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Tetkik ve tedavi uyumu en üst düzeydeydi dolayısıyla biz de zorlanmadık. Kendisi de bize çok teşekkür ederek ayrıldılar. Allah yolunu açık etsin. Biraz önce uğurladık. "

Kutluhan, İnanır’ın doktor takibinin devam edeceğini, hastanenin ilgili doktorlarının bundan sonraki süreçte bu takibi yapacaklarının altını çizdi.

Öne Çıkanlar