Kaftancıoğlu'ndan cinsel saldırı suçuyla tutuklanan parti yöneticisine ilişkin açıklama

Kaftancıoğlu'ndan cinsel saldırı suçuyla tutuklanan parti yöneticisine ilişkin açıklama
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, cinsel saldırı suçuyla tutuklanan parti yöneticisinin CHP ile ilişiğinin kesildiğini söyledi.

CHP İlçe Başkan Yardımcısı U.K.'nın cinsel saldırı suçundan dolayı partiden atıldığını söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Bu konuda tavrımız çok net. Mağdurun da sonuna kadar yanındayız" dedi.

İstanbul Maltepe’de cinsel saldırı suçuyla gözaltına alınan CHP İlçe Başkan Yardımcısı U.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayı doğrulayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, U.K.’nin partiden atıldığını ve parti örgütü olarak cinsel saldırıya maruz bırakılan kadının yanında olduklarını duyurdu.

Odatv'ye konuşan Kaftancıoğlu, failin ifade vermeden önce partiyle ilişkisinin kesildiğini belirterek, "Bu konuda tavrımız çok net. Gereğini yaptık. Mağdurun da sonuna kadar yanındayız. Davayı il ve ilçe örgütümüzle birlikte takip edeceğiz" dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP'nin Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K., 20 yaşındaki bir kadını cinsel saldırıya maruz bıraktığı suçlamasıyla gözaltına alınmış,savcılık ifadesinin ardından tutuklanmıştı. "Nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla tutuklanan failin Maltepe Kapalı Cezaevi'ne konulduğu kaydedilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar