'Kendimiz için nöbetteyiz'

'Kendimiz için nöbetteyiz'
Yedikule Göğüs Hastalıkları Devlet Hastanesi önünde sağlık çalışanları her sabah seslerini duyurabilmek için eylem yapıyor: Artık birileri sesimizi duysun.

Sağlık Bakanlığı ve hükümetin 'Hakkınızı ödeyemeyiz' dediği ancak taleplerini karşılamadığı sağlık emekçileri, bir yandan Coronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele ederken, bir yandan da hakları için eylemlerini sürdürmeye devam ediyor. 

İstanbul'da bulunan Yedikule Göğüs Hastalıkları Devlet Hastanesi çalışanları her sabah seslerini duyurabilmek için hastane önünde bir araya gelerek eylem yapıyor, "Artık birileri sesimizi duysun" talebinde bulunuyor.

Pandemiyle ön saflarda mücadele eden sağlıkçılar ‘kahraman’ ilan edildi, alkışlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından "Haklarını ödeyemeyiz" denilen sağlıkçılar, haklarının gerçekten ödenmediğine isyan ederek "Görülmüyor, duyulmuyoruz" diyor.

İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Devlet Hastanesi önünde her sabah bir araya gelen sağlık emekçileri, "Duyulmuyor, görülmüyor, dinlenmiyoruz. Artık her gün kendimiz için nöbetteyiz" pankartı açarak pandemi koşullarında artan güvencesiz çalışma koşullarına ve taleplerinin karşılanmamasına tepki gösteriyor. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar