Kılıçdaroğlu: Bana inanmıyorsan Bülent Arınç'ı dinle

Kılıçdaroğlu: Bana inanmıyorsan Bülent Arınç'ı dinle
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşmasında saray vurgusu yaparak Erdoğan'a seslendi: Bana inanmıyorsan Bülent Arınç'ı çağır bir kendisini dinle Allah aşkına!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor. sözlerinin başında gençlere seslenen Kılıçdaroğlu. "Sizin hayalleriniz benim hedefim olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İstanbul'daydım İBB Belediye Başkanı ile birlikte yaptığı hizmetlerin bir bölümünü birlikte gezdik. Anadolu Hisarı'nı gezdik, 10 metro inşaatı aynı anda devam ediyor. Hiç kimsenin kolay kolay başlatamayacağı projeleri başlatıyor ve sonuçlandırıyor. Yerebatan Sarnıcını da restore ediyor. İstanbullular Ekrem Başkan gibi bir başkana sahip oldukları için çok şanslılar. İstanbul yaşanabilir kent haline geliyor.

'BU İKTİDARI ANLAMAKTA ZORLANIYORUM'

"Akaryakıt zamları dolayısıyla haksız eleştiriye muhatap oldum. Eelktrik zammını akaryakıt zammını yaparsın belediye bu zamların yüzde 40'ı oranında en azından hayatını sürdürebilmek adına zam yaptıklarında da kıyameti koparırsın. Emin olun bu iktidarı anlamakta zorlanıyorum. Yahu zammı yapan sensin. Hangi belediye başkanı zam yapmak ister! Buna kısaca iki yüzlülük derler. Bu iktidarın da temel hedefi ikiyüzlülüğü dünyaya duyurmak. 

"Dünya turizm haftası bizim turizmcilerin hepsine saygı duymak gerekiyor. Önlerinde bir engel olmasa Türkiye'yi bir turizm üssüne çevirirler. Bütün aksaklıkları açmaya çalışıyorlar. 1.5 milyon insanımız doğrudan turizm sektöründe çalışıyor. Bu iktidar dolara mecbur olduğu için turizme kapılarını açıyor. dolara mecbur olmasa o beş yıldızlı otellerin hepsini kapatır. 

"(Pankart tepkisi) Hiç meraklanmayın. Rizeliler her şeyi biliyor. Rizeliler şimdi yüzünü Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönmüş durumdalar. Kaçak çayları Rize meydanında yakacağım. söz verdim. 

'AK PARTİ SEÇMENİ BUNALIM AGİRMİŞ VAZİYETTE'

"(Aksoy Araştırma'nın son anketi) Ak Parti seçmeni de bunalıma girmiş vaziyette! AK Parti seçmeni de MHP seçmeni de gidişin ne kadar kötü olduğunu mutfağı ne kadar vurduğunu gayet açık ve net bir şekilde ortaya koymuş durumdalar. 

"Bütün emekli kardeşlerime sesleniyorum size verilecek ikramiye asgari ücretin enti kadar olacak 4 bin 253 lira. Yılda iki sefer. Çok büyük bir para değil .Beşli çeteye verdiğinin binde birini vermeyeceksin emekliye vereceksin. Ha bize inanmayabilir sayın Erdoğan diyebilir ki bunlar muhalefettir bunlar abartıyor diyebiliyor. Ben bakıyorum saraydan herkesin yüzü gülüyor diyebilir. Ama sarayda oturan ve biraz da vicdan sahibi olan biri var, Sayın Bülent Arınç. Bana inanmıyorsan Bülent Arınç'ı çağır bir kendisini dinle Allah aşkına!

 

Öne Çıkanlar