Kılıçdaroğlu'ndan 'hedefimiz derhal seçim' çıkışı

Kılıçdaroğlu'ndan 'hedefimiz derhal seçim' çıkışı
Kılıçdaroğlu’nun parti örgütlerine ‘her an seçim olacakmış gibi hazır olunması’ gerektiğini söylediği ve genel başkan yardımcılarını sandık güvenliği konusunda görevlendirdiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısında, üniversite öğrencilerinin yetersiz yurtlar ve fahiş kiralar nedeniyle yaşadığı barınma sorununa ilişkin yaptığı konuşmada derhal seçim çıkışında bulunduğu öğrenildi.

Cumhuriyet’in haberine göre CHP lideri MYK toplantısında "İktidar çürümüş vaziyette. Hiçbir konuya çözüm getiremiyorlar, yönetemiyorlar. Öğrenciler büyük bir sıkıntı yaşıyor. O yüzden bizim hedefimiz derhal seçimdir" ifadelerini kullandı.

Ayrıca dün yapılan CHP MYK toplantısında, Türk Tabipleri Birliği Okul Çalışma Grubu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve kurmaylarına, yüz yüze eğitimle ilgili yaşanan sıkıntıları, alınması gereken önlemleri içeren bir sunum yaptığı öğrenildi. Hekimlerin sunumunu dinleyen Kılıçdaroğlu, "Yüz yüze eğitimin başlatılması gecikti. Mutlaka devam ettirilmesi gerekiyor ama öğrencilerin korunması için tüm önlemler alınmalı" dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN CHP’YE TALİMAT: HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIR HALDE OLUN

Kılıçdaroğlu, CHP örgütünün "her an seçim olacakmış gibi hazır durumda bulunması gerektiğini" belirterek genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel’i sandık güvenliği çalışmalarını denetlemek üzere görevlendirdiği öğrenildi.

 

Öne Çıkanlar