Kızının otopsi videosunu izleyen Şaban Vatan: Bir Nurettin Canikli için bunları yaptınız

Kızının otopsi videosunu izleyen Şaban Vatan: Bir Nurettin Canikli için bunları yaptınız
Giresun’da şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki kızı Rabia Naz Vatan’ın otopsi videosunu izlemek zorunda kalan Şaban Vatan'ın sosyal medya hesabından yayınladığı video yürek burktu.

Giresun’da şüpheli şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki kızı Rabia Naz Vatan’ın otopsi videosunu izleyen baba Şaban Vatan'ın sosyal medya hesabından yayınladığı video yürek burktu.

Gözyaşları içinde çektiği videoda hükümete seslenen Vatan, "Allah böyle adaletin belasını versin. Ben kızımın otopsi videosunu izliyorum. Ey insanoğlu görün! Adalet neler izletiyor! Böyle adalet yerin dibine batsın. Hükümet size sesleniyorum: Ben kızım bütün organlarını canlı canlı izliyorum. Bir Nurettin Canikli için bunları yaptınız!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

12 Nisan 2018'de evinin önünde yaralı olarak bulunan Rabia Naz Vatan, kaldırıldığı Görele Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. Kızının ölümünün, kendisine bir polis memurunun söylediği gibi atlayarak intihar sonucu meydana geldiğine ikna olmayan baba Şaban Vatan, hak mücadelesi ve adalet arayışı içine girdi.

Öne Çıkanlar