Kopenhag’da AVM’de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Kopenhag’da AVM’de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da alışveriş merkezinde silahlı saldırı meydana geldi, tam sayı bilinmemekle birlikte çok sayıda ölü ve yaralının olduğu açıklandı.

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğunu açıklandı.

Reuters'ın haberine göre, Danimarka polisi yaptığı açıklamada saldırıyla bağlantılı 22 yaşındaki Danimarkalı bir erkeğin tutuklandığını ve saldırının bir "terör eylemi" olmadığını söyleyemediklerini belirtti.

Saldırıda henüz kaç ölü ve yaralının bilinmediği, bunun tespiti için çok erken olduğu söylendi. Başka bir saldırgana dair herhangi bir belirti olmadığı açıklandı. Yakın hastanelerde doktor ve hemşirelerin göreve çağrıldıkları belirtildi. Alışveriş merkezinde bulunanlardan polis gelene kadar yerinden ayrılmaması istendi.

Saldırının gerçekleştiği alışverişe merkezine yaklaşık 1 km uzaktaki bir mekanda bu akşam Harry Styles konserinin olduğu öğrenildi. Konserin, polisle irtibata geçilmesinin ardından iptal edilmediği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar