Koruköy'de sokağa çıkma yasağı kalktı

Koruköy'de sokağa çıkma yasağı kalktı
Koruköy'de 19, Doğanlı'da da 9 gündür sokağa çıkma yasağı sürüyordu. GÜNCEL – Mardin Valiliği tarafından yapılan iki ayrı açıklamada, Koruköy...

Koruköy'de 19, Doğanlı'da da 9 gündür sokağa çıkma yasağı sürüyordu.

GÜNCEL – Mardin Valiliği tarafından yapılan iki ayrı açıklamada, Koruköy ve ve Doğanlı köylerinde ilan edilen sokağa çıkma yasaklarının kaldırıldığı duyuruldu.

Koruköy ve Doğanlı köylerinde ilan edilen yasak bu sabah saatlerinde kaldırıldı. Valilik tarafından yapılan iki ayrı açıklamada, yasağın 19'uncu gününe girdiği Koruköy ve yasağın 8'inci gününe girdiği Doğanlı köylerindeki operasyonların bittiği açıklandı.

11 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 20.30 itibari ile Nusaybin ilçesine bağlı Koruköy Mahallesi ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği hatırlatılan açıklamada, "Yukarıda belirtilen yerde icra edilen operasyonlar sona erdiğinden, ilan edilen sokağa çıkma yasağı 02/03/2017 Perşembe günü saat10.00 itibari kaldırılmıştır" denildi.

Doğanlı Köyü'ne ilişkin yapılan açıklama ise şöyle: "22 Şubat 2017 Çarşamba günü saat:08:00 itibari ile Nusaybin ilçesine bağlı olan Doğanlı Mahallesi ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyurulmuştu. Yukarıda belirtilen yerde icra edilen operasyonlar sona erdiğinden, ilan edilen sokağa çıkma yasağı 02/03/2017 Perşembe günü Saat:10.00 itibari kaldırılmıştır."

Öne Çıkanlar