Mabel Matiz: Ağlıyorum ama sevinçten

Mabel Matiz: Ağlıyorum ama sevinçten
Hedef gösterilmesi sonrasında klibi RTÜK tarafından yasaklanan Mabel Matiz, kendisine verilen desteğe sosyal medya paylaşımı ile teşekkür etti: El ele tutuşmaya inatla devam

Mabel Matiz’in bir aşk hikâyesine odaklanan "Karakol" klibi, klipte Mabel Matiz’e eşlik eden oyuncunun erkek olması nedeniyle önce hedef gösterildi, ardından da RTÜK tarafından yasaklandı.

Hedef gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Mabel Matiz, "Daha çok hikayelerimiz var anlatacak. İnsana, hayata dair her şey bugüne dek şarkılarımda müziğimde yer buldu; bundan sonra da yer bulmaya devam edecek. Aşkın, sevginin ve insanlığın bütün hallerini dile getirmeye, el ele tutuşmaya inatla devam" dedi.

Mabel Matiz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Ağlıyorum ama sevinçten. 

Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, Karakol'u böyle güzel böyle içten sarıp kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim. Daha çok hikayelerimiz var anlatacak.

İnsana, hayata dair her şey bugüne dek şarkılarımda müziğimde yer buldu; bundan sonra da yer bulmaya devam edecek. Aşkın, sevginin ve insanlığın bütün hallerini dile getirmeye, el ele tutuşmaya inatla devam…

Her şey geçer, hayat ve şarkılar kalır.. Aysel'in yazdığı, Sezen'in de söylediği gibi: "Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim. El ele olduğumuz o gün gülmek bizim" 

Mabel"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar