Mansur Yavaş: 17 bin 492 yurttaşa nakit destek kartı dağıtımına başlandı

Mansur Yavaş: 17 bin 492 yurttaşa nakit destek kartı dağıtımına başlandı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen 17 bin 492 Ankaralıya nakit destek kartlarını dağıtmaya başladıklarını açıkladı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle siyasi iktidar tarafından alınmayan önlemleryurttaşların sadece sağlığını değil ekonomik durumunu da olumsuz etkiliyor.

İKTİDARIN ENGELLEMELERİNE RAĞMEN HALKA DESTEK VERİYORLAR

Hükümetin almadığı önlemleri kendi bütçeleriyle almaya çalışan belediyeler, hem salgına hem de salgın nedeniyle ekonomik olarak zor durumda kalan yurttaşlara siyasi iktidarın tüm engelleme çalışmalarına rağmen destek vermeye çalışıyor.

Bunlardan biri de Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş.

Mansur Yavaş, bugün Twitter'dan yaptığı açıklamada koronavirüs salgınından ekonomik olarak olumsuz etkilenen Ankaralılara nakit yardımını başlattıklarını duyurdu.

17 BİN AŞKIN ANKARALIYA MADDİ DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Paylaşımında, 62 inşaat işçisi, 1790 temizlik işçisi, 1044 kıraathane çalışanı, açlık sınırı altındaki 11 bin 407 kişi ile taksici, servisçi, dolmuşçu, terzi, kuaför, müzisyen, seyyar satıcı ve simitçi 3 bin 189 kişi olmak üzere toplamda 17 bin 492 kişiye nakit destek kartlarının dağıtımına başlandığını açıkladı. (HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar