MHP kampında 2023 için ‘yüzyılın seçimi’ uyarısı

MHP kampında 2023 için ‘yüzyılın seçimi’ uyarısı
MHP kampında, belediye başkanlarından Cumhur İttifakı hassasiyetlerine uygun hareket etmeleri istenirken, 'yüzyılın seçimi' olarak nitelenen 2023 seçimleri için uyarılarda bulunuldu.

Antalya'da üç gün süren Belediye Başkanları Toplantısı'nda seçimlere ilişkin değerlendirmeler yapan iktidar ortağının, 2023 seçimleriyle ilgili yol haritası üzerinde çalışacağı belirtildi. Belediye başkanlarından Cumhur İttifakı hassasiyetleri doğrultusunda hareket etmeye özen göstermeleri istenirken, "yüzyılın seçimi" olarak niteledikleri 2023 seçimleri için belediye başkanlarına "2024 mahalli idareler seçimlerini, 2023 seçimlerinin önüne koyulmaması, başkanların aksi yöndeki hareketlerinin not edileceği" uyarısı yapıldı.

Milliyet’in haberine göre Antalya'da üç gün süren MHP’li Belediye Başkanları Toplantısı'nın son oturumu dün basına kapalı gerçekleşti. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de katıldığı oturumda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz sunum yaptı.

SEÇİMLERLE İLGİLİ YOL HARİTASI OLUŞTURULACAK

Toplantıda belediye başkanlarının MHP'nin 5 ayaklı stratejik hedefleri doğrultusundaki uygulamalarının genel merkezde oluşturulacak bir komisyonla değerlendirileceği ve 2023 seçimleriyle ilgili bir yol haritası oluşturulacağı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANLARINA TALİMAT: CUMHUR İTTİFAKI HASSASİYETLERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİN

Belediye başkanlarından yapacakları faaliyetlerde Cumhur İttifakı hassasiyetleri doğrultusunda hareket etmeye özen göstermeleri istendi. Başkanların sahada olup seçim çalışmalarında teşkilat ile birlikte hareket etmeleri, vatandaşların sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmaları gerektiğine işaret edildi.

‘YÜZYILIN SEÇİMİ’ UYARISI

2023 seçimlerinin, cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunun altı çizilirken, "yüzyılın seçimi" olarak niteledikleri 2023 seçimleri için belediye başkanlarına "2024 mahalli idareler seçimlerini, 2023 seçimlerinin önüne koyulmaması, başkanların aksi yöndeki hareketlerinin not edileceği" uyarısının yapıldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar