MHP’li başkanın İŞKUR tepkisi jet hızıyla sonuç verdi

MHP’li başkanın İŞKUR tepkisi jet hızıyla sonuç verdi
AKP ve MHP’li belediye aracılığında ayrımcılık yapıldığını anlatarak 'hakkımı helal etmiyorum' diyen MHP'li başkanının tepkisi sonuç verdi.

Elazığ’ın Ağın Belediye Başkanı MHP’li Ali Uslu, İŞKUR üzerinden yapılan Toplum Yararına Personel istihdamında AKP’li Keban Belediyesine kontenjan verilirken MHP’li Ağın ve Sivrice ilçelerine kontenjan verilmemesine tepki göstermesi üzerine dikkat çeken bir hamle geldi. MHP’li Ali Uslu, kontenjan verilmemesine "İlçem ve hemşehrilerim adına bu planlamayı yapan yetkililere hakkımızı helal etmiyoruz" sözleriyle tepki göstermişti. MHP’li belediye başkanının tepkisi sonrasında Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Ağın ve Sivrice ilçelerine kontenjan ayarlanarak mağduriyetin giderileceği öğrenildi.

‘DEVLETİMİZ VAR OLSUN’

Sözcü'nün haberine göre MHP’li Başkan Ali Uslu yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TYP kontenjanları ile alakalı feryadımızı devletimiz göz ardı etmeyerek, en kısa zamanda Ağın ve Sivrice ilçemize kontenjan ayarlanarak mağduriyetin giderileceği sözü vermişlerdir. Başta Valiliğimiz olmak üzere bu süreçte ilçemiz adına bizim derdimizle dertlenen ve aynı endişeyi taşıyan Başkanlarımıza destek oldukları için hemşehrilerim adına şükranlarımı sunarım.. Devletimiz var olsun…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar