Netflix, Will Smith'in  yeni filminin yapımı durduruldu

Netflix, Will Smith'in  yeni filminin yapımı durduruldu
Netflix, Will Smith'in yeni filmi 'Fast and Loose'un prodüksiyonunun durdurulduğunu açıkladı.

ABD'de Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından geçen hafta yapılan Oscar Ödülleri töreninde 53 yaşındaki ünlü oyuncu Will Smith, tören sırasında eşiyle ilgili bir şaka yapan komedyen Chris Rock’ı sahneye çıkarak tokatlamış; bunun ardından da küfürlü bir şekilde onu uyarmıştı. Tarihe geçen bu olay, tüm dünyanın filmler ve ödüllerden ziyade Will Smith’i konuşmasına neden olmuştu.

King Richard filmiyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülen Smith, olayın ardından Instagram’dan özür dilemişti. Smith, kendisini yaşananlardan dolayı kınayan ve soruşturma başlatan Sinema Bilimleri Akademisi’nden dün yaptığı bir açıklamayla istifa ettiğini duyurmuştu. Şimdi ise ünlü aktöre yönelik bir hamle dev yayın platformu Netflix’ten geldi.

Webtekno’da yer alan haberde ilk olarak Hollywood Reporter tarafından bildirilen haberlere göre önde gelen sinema ve dizi platformu Netflix, Oscar töreninde yaşananlardan sonra Will Smith’in yeni filmi ‘Fast and Loose’un prodüksiyonunu durdurma kararı aldı. Ayrıca bu filmin yönetmeni David Leitch’in törende yaşanan olaylardan önce yapımdan ‘Fall Guy’ filmine geçmek için ayrıldığını da belirtelim. Bunun ardından Netflix, yapım için yeni bir yönetmen arayışına girmişti; ancak Smith’in karıştığı olay filmin askıya alınmasına neden oldu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar