Oğluyla görüşen Emine Şenyaşar: Bize zulüm yapılıyor

Oğluyla görüşen Emine Şenyaşar: Bize zulüm yapılıyor
Elazığ Cezaevi'nde 3 yıldır tutuklu bulunan oğlu Fadıl Şenyaşar ile telefon görüşmesi yapan Emine Şenyaşar, 'Bize zulüm yapılıyor' dedi.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde "adalet" talebi ile başlattığı nöbet eylemi 114'üncü gününde devam ediyor. Şenyaşar ailesi, Elazığ Cezaevi'nde 3 yıldır tutuklu bulunan Fadıl Şenyaşar ile haftalık telefon görüşmesi yaptı. 

'OĞLUM 3 YILDIR BİR ODADA TUTULUYOR’

Oğlu ile yaptığı telefon görüşmesine ilişkin konuşan Emine Şenyaşar, "Oğlum 3 yıldır tek kişilik bir odada tutuluyor. Babası, kardeşleri hepsi öldü. Cezaevinde durumu nasıl olabilir ki? Elimizden bir şey gelmiyor. Ankara, İstanbul her yere gittik olmadı. Ailemi yok ettiler, hala içleri soğumamış. Bu oğlumu da cezaevinde çürütüyorlar. Adliye bahçesini bile bize yasakladılar. Bize zulüm yapılıyor" dedi.  

ZÜLÜM

Ferit Şenyaşar ise, şunları söyledi: "Haksızlığa ve adaletsizliğe uğradık. Kardeşim hukuksuz bir şekilde 3 yıldır tek kişilik bir hücrede tutuluyor. Oda adaletin sağlanacağı günü bekliyor. Umudunu yitirmiyor ve direniyor. Onun sesini burada duyurmaya çalışıyoruz. Zulmün bir an önce son bulması için mücadele ediyoruz." 

ADALET

Ailenin sanal medya hesabı üzerinde ise şu mesajı paylaştı: "Adaletsizlikten büyük vebal olabilir mi? Bu feryadımızı ne zaman duyacaksın? Ey Adalet!!!" (MA)

Öne Çıkanlar