Pandemi Orkestrası'ndan yeni yılın ilk günü ücretsiz 'online' konser

Pandemi Orkestrası'ndan yeni yılın ilk günü ücretsiz 'online' konser
Ücretsiz olarak yayımlanacak ilk konserinin ardından serinin diğer dört konseri sanatçılara destek olmak amacıyla ücretli gerçekleştirilecek.

Pandemi sürecinde geliri olmayan müzisyenlere destek olmak amacıyla kurulan Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası’nın 7 Aralık’ta Süreyya Operası’nda gerçekleşen konserinin kaydı, yeni yılın ilk günü ücretsiz olarak dijital ortamda yayımlanacak.

1 Ocak 2021’de saat 17.00’de yayımlanacak konserin linki Kadıköy Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

Şefliğini Rengim Gökmen’in, solistliğini İdil Biret’in üstlendiği, Özgecan Günöz’ün ise başkemancı olarak yer aldığı konserde sanatçılara Kadıköy Pandemi Orkestrası eşlik etti.

Kültür Servisi'nin aktardığı habere göre; sosyal mesafe kuralları gereğince sınırlı sayıda izleyicinin yer aldığı konserde Johann Sebastian Bach, Tomaso Albinoni ve Armağan Durdağ’ın eserleri seslendirildi.

Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası’nın ücretsiz olarak yayımlayacağı ilk konserinin ardından serinin diğer dört konseri sanatçılara destek olmak amacıyla ücretli gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası 4 Ocak’ta Oğuzhan Balcı ile Gökhan Aybulus’un, 8 Şubat’ta Gürer Aykal ile Bülent Yazıcı’nın, 8 Mart’ta İbrahim Yazıcı ile Gülsin Onay’ın, 29 Mart’ta ise Hakan Şensoy ile Cihat Aşkın’ın katılımlarıyla tekrar sahnede olacak.

Öne Çıkanlar