Polisin saldırdığı Rus turist yoğun bakımda

Polisin saldırdığı Rus turist yoğun bakımda
Polis Antalya'da şüphelendiği Rus turiste saldırdı. Çıkan arbedede ağır yaralanan turist yoğun bakıma kaldırıldı.

GÜNCEL - Antalya'da bir alışveriş merkezinde meydana gelen olayda sivil kıyafetle devriye görevi yapan polis Serkan Yarali, 4 kişilik Rus turist grubunun yüklü miktarda parayı birlikte saydıklarını gördü.

SİVİL POLİS PARA SAYAN TURİSTLERİ ÇEVİRİNCE ARBEDE ÇIKTI

Polis Yarali, durumdan şüphelenerek kimlik kontrolü yapmak istedi. Polis olduğunu söyleyip kimlikleri isteyen Yarali'ya inanmayan Vladislav Rajja adlı Rus turist önce itiraz etti, daha sonra da kafa atarak polis memurunun kaşını açtı.

Olaya alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri de müdahale edince arbede çıktı. Rajja ve yanındaki 3 Rus gözaltına alındı. Polisin kelepçe taktığı Rajja alışveriş merkezinden zorla dışarı çıkarıldı. Güvenlik görevlilerinin saldırısında başına darbe alan Rajja, ekip aracına bindirilmek istendiği sırada fenalaşarak yere yığıldı.

RUS TURİST YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Olay yerine gelen ambulans önce polis Serkan Yarali'yi hastaneye götürdü. O sırada yerde bilinci kapalı yatan Vladislav Rajja ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.  Ağır yaralanan Rajja'nın yoğun bakım servisinde tedaviye alındığı açıklandı.

Rus turistler, otomobil almak için ayırdıkları 120 bin TL civarındaki parayı sayarken polisin kendilerine saldırdığını söyledi.Rus turistlerin ifadesi üzerine güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar