Saadet öğretmen mobbing yüzünden hayatına son verdi

Saadet öğretmen mobbing yüzünden hayatına son verdi
Antep'te 6 katlı binadan kendini atarak hayatını sonlandıran Türkçe öğretmeni Saadet H.'nin sosyal medya masajında mobbinge dayanamadığını yazdığı ortaya çıktı.

Günümüz çalışma hayatında her çalışanın maruz bırakıldığı iş veren ve yönetici baskısı mobbing, bu kez can aldı.

Antep'te Türkçe öğretmeni Saadet H.  geçtiğimiz gün 6 katlı bir apartmanın terasından kendini boşluğa bırakarak hayatını sonlandırdı.

MOBİNG YÜZÜNDEN HAYATINA SON VERDİ

Afyonkarahisar'dan gelerek 2 ay önce bir ortaokulda sözleşmeli Türkçe öğretmeni olarak göreve başladığı öğrenilen Saadet öğretmenin olaydan önce birlikte yaşadığı annesi Gönül H.’yi arayarak helallik istediği ve sosyal medya hesabından  hayatına son verme nedenini paylaştığı öğrenildi.

 

'HER GÜN, 'PAMUK İPLİĞİNE BAĞLISINIZ' SÖZÜNDEN BIKTIM USANDIM'

Sözleşmeli Türkçe öğretmeni Saadet H.'nin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlarda, 'Öğrencilerim haklarını helal etsinler gözüm gibi baktım hepsine üzülmesinler ben yapamadım mobbinge uğramaktan. Allah’a emanetsiniz canım öğrencilerim hep iyi hatırlayın beni pasta kesmiştik en son size kırmızıIı kalpli pastalar bırakıyorum. Diğer öğrencilerime de sözümdü unutmadım bir gün görüşmek dileğiyle. Allah’a emanet olun sizi her zaman seven öğretmeniniz Saadet. Her gün pamuk ipliğine bağlısınız sözünden bıktım usandım’ yazdığı görüldü.

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Saddet öğretmenin hayatını sonlandırmasına neden olan mobbingin sorumluları araştırılıyor. (HABER MERKEZİ)

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar