Sabah yazarlarından yurttaşlara 'sokağa çıkma yasağı' hakaretleri

Sabah yazarlarından yurttaşlara 'sokağa çıkma yasağı' hakaretleri
Mehmet Barlas engellilere ayrımcı ifade kullandı. Engin Ardıç, 'Gülerek izliyorum' dedi.

Gün bitimine iki saat kala açıklanan sokağa çıkma yasağı ile birliktikte panik yapan yurttaşların market ve fırınlara yönelmesi iktidara yakın gazetelerin yazarların hedefi haline geldi.

Sabah yazarları Mehmet Barlas ve Engin Ardıç, sokağa çıkma yasağı nedeniyle market ve fırınlara giden yurttaşlara "Alt tabaka, ayılar, zeka özürlüler" diyerek hakaretlerde bulundu.

Sabah yazarları Ardıç ve Barlas, bugünkü köşe yazılarında temel ihtiyaçlarını temin etmek için dışarıya çıkanlara ağır sözler kullandı. 

Yurttaşlara ayrımcı ifade ile engellileri kullanarak hakaret etmeye çalışan Barlas, "Yasak başlamadan önce gece yarısı sokakları, meydanları, marketleri dolduranları ise büyük çoğunluk Koronavirüs salgınını umursamadıklarına göre bunlar zeka özürlü olmalılar" ifadelerini kullandı.

'GÜLEREK İZLİYORUZ'

Dışarı çıkan vatandaşlar için "Ayılar, alt tabaka, lümpenler" ifadeleriyle hakaret eden Engin Ardıç ise, "Şimdi de, yasağı çiğneyen ayıları televizyondan gülerek izlemiyor muyuz? İşbu yasak alt tabaka için konulmuştur.Küçük burjuva yasaklara büyük ölçüde uyum sağladı.Yüksek sosyete, Şeyma hariç, olgun davranıyor. Ama onların evleri de geniştir. Arıza çıkaran lumpen proletaryadır." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar