SADAT ve ASSAM yöneticisi, önce yazdı sonra sildi: Sandıkta teslim etmeyiz

SADAT ve ASSAM yöneticisi, önce yazdı sonra sildi: Sandıkta teslim etmeyiz
İstanbul Ticaret Odası'nın sicil kayıtlarına göre SADAT'ın yönetim kurulu üyesi ve ASSAM Başkan Yardımcısı olduğu görülen Ersan Ergür yaptığı ‘Sandıkta teslim etmeyiz’ paylaşımını sildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen haftalarda seçim güvenliği nedeniyle kapısına gittiği SADAT’la ilgili tartışmalar devam ediyor. İstanbul Ticaret Odası Sicil Kaydına göre SADAT yönetim kurulu üyesi olan Ersan Ergür sosyal medya hesabından yaptığı "Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz" paylaşımını kısa süre sonra silmesi dikkatleri üzerine çekti. Ergün kısa bir süre sonra paylaşımınındaki ifadeleri değiştirip tekrar bir paylaşım yaptı.

Kişisel sosyal medya hesabında "Araştırmacı Yazar" olduğunu belirten, ancak İstanbul Ticaret Odası'nın sicil kayıtlarına göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gitmesinden sonra gündem olan SADAT'ın yönetim kurulu üyesi ve ASSAM Başkan Yardımcısı olduğu görülen Ersan Ergür, "Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz... Etmeyeceğiz! Vatan sağ olsun..." paylaşımını yaptı, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

      

Sildiği paylaşımın ardından yeni bir paylaşım yapan Ergür, "Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Yüce Türk milleti Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta oy vermeyerek cennet vatanımızı teslim etmeyecektir... Vatan sağ olsun" ifadelerini yazdı.

     

Öne Çıkanlar