Salah ile Klopp'un yolları ayrılıyor mu?

Salah ile Klopp'un yolları ayrılıyor mu?
Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah'ın Liverpool'da mutsuz olduğu yönündeki dedikodular, menajerinin paylaşımıyla daha da büyüdü.

İngiltere Premier Lig'de zirveden uzaklaşan Liverpool, Chelsea karşısında kendi evinde kaybederek kulüp tarihinde ilk kez evinde üst üste beş resmi maç kaybetti. Karşılaşmanın 62. dakikasında Jurgen Klopp tarafından oyundan alınan Muhammed Salah'ın menajeri Ramy Abbas Issa, sosyal medya hesabından yalnızca nokta koyarak paylaşım yapması dikkat çekti. 

Barcelona'da Messi ile birlikte forma giymek istediği dedikoduları sezon başında gerçekleşmiş, ancak bu transfer resmileşmemişti. 

Menajerinin bu paylaşımı sonrasında ise Salah'ın sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ve Klopp ile bir daha aynı takımda bulunmayacağı iddiaları konuşuluyor. 

KARARI BEN VERİRİM

Klopp, bu hamlesi ile ilgili gelen eleştirilere cevap verirken, "Şu anda doğru olduğunu düşündüğüm kararlar veriyorum. Mane ya da Firmino'yu da oyundan alabilirdim. Salah biraz yorgun görünüyordu ve kararları ben veriyorum" dedi. 

Öne Çıkanlar