Saray'a giden CHP'li meselesi: Kaynağım bir CHP milletvekili

Saray'a giden CHP'li meselesi: Kaynağım bir CHP milletvekili
Saray'a giden CHP'li iddiasıyla gündeme gelen gazeteci Talat Atilla, CNN Türk canlı yayınında, kaynağının adını açıklamadan CHP'li bir milletvekili olduğunu öne sürdü.

CHP'li bir milletvekilinin Saray'a giderek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğü ve Erdoğan'ın kendisine CHP'nin başına geçmek istemesi durumunda yardımcı olabileceği yönündeki iddialar yeniden gündeme geldi.

Söz konusu iddiaların kaynağı gazeteci Rahmi Turan, Sözcü gazetesindeki köşesinde güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgiye göre bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görüştüğünü bu kişinin de Muharrem İnce olduğunu iddia etmişti.

Rahmi Turan daha sonta kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu açıklamıştı.

Ancak Muharrem İnce iddiayı yalanlamış ve Erdoğan'ın kesinlikle görüşmediğini söylemişti.

İddianın ilk kaynağı olan Talat Atilla ise bugün CNN Türk canlı yayınında kendisine bu bilgiyi bir CHP'li milletvekilinin verdiğini öne sürdü. Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Atilla, "Kaynağım o bilgi Kılıçdaroğlu'na da gitti' dedi" dedi. Kaynağının adını açıklamayan Talat Atilla, kaynağının CHP'li bir milletvekili olduğunu belirterek "Böyle bir tartışmanın öznesi olmaktan üzgünüm" diye konuştu.

İNCE: CHP DAVA AÇMALI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen kişinin kendisi olduğu iddiası üzerine önceki haftalarda açıklamalar yapan Muharrem İnce ise Atilla'ya yalan haber yaptığı gerekçesiyle dava açması gerektiğini söyledi.

Muhalrrem İnce, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bu akşam 139 CHP Milletvekili töhmet altında bırakılmıştır, CHP Genel Merkezi Talat Atilla’nın dava açmasını beklemeden bu kişi hakkında dava açmalıdır.

Talat Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir Milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır. Rahmi Turan kendisine söylenen isim kimse o ismi açıklamalıdır." dedi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar