Savcılık, Rota’nın gözaltına alındığını yalanladı

Savcılık, Rota’nın gözaltına alındığını yalanladı
İstanbul Başsavcılığı, ‘Rota’ ismiyle bilinen rapçi Bulut Alpman’nın gözaltına alındığına dair haberleri yalanladı.

Bulut Alpman, sabah saatlerinde İstanbul’daki evine yapılan polis baskınıyla gözaltına alındığına dair Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu.

Rota‘nın yeni şarkısı ‘Ağla’nın klibi nedeniyle gözaltına alındığı öne sürülmüştü. Klipte, Bilal Erdoğan maskesiyle İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önünde çekilen sahnede "Bilal’e anlatır gibi anlatcam sizlere çocuk" ifadesine yer verilmişti.

Savcılığın açıklamadasında şu ifadelere yer verildi: "Kamuoyunda ‘Rota’ ismiyle bilinen B. Alpman isimli kişi hakkında herhangi bir gözaltı kararı ya da uygulaması söz konusu değildir. Gözaltı iddiasıyla ilgili yayın ve paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

AVUKATI YAZDI, ROTA PAYLAŞTI

Öte yandan Alpman'ın avukatı Can Ünal,sosyal medya hesabından, 'başka açıklamaya yapmak zorunda kalmayız' diyerek; "Merhaba,müvekkilim Bulut Sedat Alpman'ın özgürlüğüyle ilgili herhangi bir sorun yoktur. Dileriz bu konuyla ilgili başkaca açıklama yapmak zorunda kalmayız. Dostluk, destek ve dayanışmanız için teşekkürler" yazdı. Bu paylaşımı Rota retweetledi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar