Sedat Peker'den, Mehmet Barlas açıklaması: Pokemon suratlı Mehmet

Sedat Peker'den, Mehmet Barlas açıklaması: Pokemon suratlı Mehmet
'Çaresizlikten pokemon suratlı Mehmet'i sahaya sürmüşler. Beklemeyi sevmeyen, ilk gelen otobüse binen kaplama Mehmet; sen iş bağlamaya devam et.'

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Korku iklimi oluşturmak için elde malzeme kalmayınca pokemon suratlı mehmet barlası sahaya sürmüşler." dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Sabah yazarı Mehmet Barlas'ın "CHP kapatılabilir" ve "Bazı vekilleri sürgüne göndermeli" diyen yazılarının ardından sosyal medya platformu Twitter'dan bir mesaj paylaştı.

Peker şu tweeti attı: 

Peker "Çaresizlik ne kötü ?Korku iklimi oluşturmak için elde malzeme kalmayınca pokemon suratlı Mehmet Barlas'ı sahaya sürmüşler. Beklemeyi sevmeyen, ilk gelen otobüse binen kaplama mehmet; sen boğazdaki lüks mekanlarda gezmeye, iş bağlamaya devam et. Kıpraklık yapma." dedi.

Barlas, tepki çeken dünkü yazısında "Bir bakarsınız, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" ifadelerini kullanırken, bugünkü yazısında ise, "Türkiye'nin iyiliği değil, kötülüğü için uğraşan isimlerin bir listesini yapsak acaba 150'den fazla mıdırlar?" demişti.

 

Öne Çıkanlar