Sedat Peker'den mahkeme başkanına: Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim

Sedat Peker'den mahkeme başkanına: Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim
Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'yu hedef aldı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, son paylaşımlarında Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'yu hedef aldı.

Sedat Peker, yayınladığı son (dokuzuncu) videoda Esat Toklu’ya ilişkin önemli ifşaatlarda bulunmuş, Toklu’nun, hakkında kara para aklama başta olmak üzere hem Türkiye’de hem de ABD’de arama kararı bulunan SBK Holding’e ait Paramount Otel’de kaldığını belirtmişti. 

Peker’in bir diğer iddiasına göre Toklu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile Sezgin Baran Korkmaz’ın pasaport iptalini kaldıran karara da imza atmış. 

Peker’in iddialarının "asılsız" olduğunu savunan Toklu, yarın konuya ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve bütün gerçeği belgeleriyle açıklayacağını kaydetti. Otelde kalıp kalmadığı konusunda net konuşmayan Toklu, "Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimmiş, araştırın" dedi.

Sedat Peker ise Toklu'nun bu iddialkarına yaptığı paylaşımlarla yanıt verdi:

"Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Bey, heyecanla benim hakkımda iftiradan vereceği şikayet dilekçesini bekliyorum. Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim.

"Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Bey, devletin hakimi yalan söyler mi? Ben tapuda baktırdım, son iki senedir o otelin sahibi SBK Holding’dir. Ayrıyeten geceliği 100 bin TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana.

"Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Bey, geçen sene Sezgin Baran Korkmaz’ın parasına, oteline çöken ekiple seni orada buluşturan konu ne, sen onu anlat!"

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar