Sedat Peker, Veyis Ateş’in 3 aydır savcılığa gitmediğini hatırlattı

Sedat Peker, Veyis Ateş’in 3 aydır savcılığa gitmediğini hatırlattı
Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediğini iddiasını soruşturmasını isteyeceğini söylemişti ancak 3 aydır savcılığa gitmediği ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube hesabı üzerinden yayımladığı videolar ve Twitter hesabı aracığılığıyla iddialar gündeme getirdi. Peker, Veyis Ateş hakkında da Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediğini iddia etti. Veyis Ateş’in, 18 Haziran günü çıktığı yayında bir, iki gün içinde soruşturma isteyeceğini duyurmasının üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen herhangi bir başvuru olmadığı öğrenildi.

Ateş, katıldığı canlı yayında hakkındaki iddiaları yalanlayarak, "Pazartesi gününden itibaren teknem, villam, boğazda villam var mı, ben kendim soruşturulmasını isteyeceğim. Ailemde, yakın arkadaşlarımda, benim üzerimden bir servet çoğalması var mı buyursunlar araştırsınlar." ifadelerini kullanmıştı.

Ateş’in Savcılığa ne zaman gideceği merak konusu olurken, iddiaları o dönem gündeme getiren Sedat Peker, Twitter hesabında bu konuya dikkat çeken bir paylaşımı retweet ederek, hatırlatma yaptı.

Öne Çıkanlar