Sedat Peker, yeni videonun konusunu ve 'misafir' oyuncuları duyurdu

Sedat Peker, yeni videonun konusunu ve 'misafir' oyuncuları duyurdu
Sedat Peker'in, 'Misafir oyuncu olacaksın' dediği Cem Küçük, 'Elinden geleni ardına koyma' yanıtını verdi.

Devlet-mafya ilişkilerine dair ifşaatlarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, pazar günü yayınlayacağı videoda Demirören'e ilişkin OYAK dosyasını konu edeceğini söyledi. Peker, Berat Albayrak ve Cem Küçük'ün de 'misafir oyuncu' olacağını duyurdu.

Bir süredir yayınladığı videolarla iktidar mensuplarının mafya ile olan ilişkilerini ortaya döken suç örgütü lideri Sedat Peker, pazar günü yayınlayacağı 10'uncu videosunun konusunu paylaştı.

YENİ VİDEO VE 'MİSAFİR OYUNCULAR'

'Pambıkören' olarak seslendiği Demirören Holding'in OYAK dosyasını açacağını söyleyen Peker, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Cem Küçük'ün de 'misafir oyuncu' olacağını belirtti.

Peker, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"pambıkören seni unuttum zannetme. Pazar günü seni oyak dosyası ile oyacağım. İşin koordinatörü berat albayrakı da misafir olarak alacağım. berat albayrak da pazar günü misafirimiz olacak. ALLAH’a yemin olsun sizi mahvedeceğim . 
Ben ajanım he?

cem küçük, çakma MİT’çi, pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım. Kardeşlerim pazar günü çok eğleneceğiz çok. Hem de çok."

TOKLU'YA YANIT: SENİN AİLEN SON 5 SENEDE ZENGİN OLDU

Peker, firari Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde bedava konakladığı yönündeki iddiaları reddeden Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'yla ilgili de bir dizi paylaşımda bulundu. Toklu'nun, "Aileden zenginim" ifadelerine yanıt veren Peker, şöyle yazdı:

"Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, görünen o ki sen de süslü süleyman gibi poliçe seslerini, para seslerini çok seviyorsun. Benim ailem zengin diyorsun, senin ailen son beş senede zengin oldu.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, diyorsun ya birçok hakim, savcı böyle lüks araba kullanıyor; işte bu, ülkedeki adaletin ne kadar yozlaştığının göstergesi. Utanmadan sen iki milyonluk arabaya nasıl biniyorsun? (zengin fetöcüler sağolsun)

'HİKAYEYİ BIRAK, FATURAYI YAYINLA'

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, sen hikayeyi bırak. Geceliği yüz bin lira olan otelde kaldığına dair faturayı yayınlasana. Alışmışsınız lafı uzatmaya. Kısa, net cevap. Faturayı yayınla.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, Bu mazlum, bu garip millet muktedir olduğunuz bugün sizden hesap soramasa da, Yüce ALLAH’ın mahkemesi Mahkeme-i Kübra’da sizden hesap soracak.

Sizin TCK kanununda yazmayan, ilahi kanunda yazan bu sözü unutma, 'Zalimin zulmü varsa, mazlumun Yüce Allah'ı var.'

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey, o tarihte otelin sahibi Sezgin Baran Korkmaz değildi diyorsun, o zaman otelin sahibini söyle. Hepiniz yavaş yavaş tuzağa geliyorsunuz. Şimdi işler daha renklenecek. Şekerli suya gelen arı gibisiniz, tuzağa düştünüz."

CEM KÜÇÜK: ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA

Öte yandan 'misafir oyuncu' olacağını duyan Cem Küçük de Peker'e yanıt verdi. Peker'e, "Elinden geleni ardına koyma diyen Küçük, "Senin gibilerle sonuna kadar mücadele etmek benim ruhumda var. Bu işler bittiğinde kim nerde olacak göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Küçük, daha sonra bu paylaşımını sildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar