'Konu: Suruç Devlet Hastanesinde katliam... Sponsor; yargı sistemi'

'Konu: Suruç Devlet Hastanesinde katliam... Sponsor; yargı sistemi'
AKP'li Milletvekili Yıldız'ın korumaları ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar, 51 gündür Urfa Adliyesi önünde.

'Adalet' talebiyle başlattıkları nöbet eyleminde 51 gündür adliye binası önündeki bekleyişlerini sürdüren Şenyaşar ailesi, "Yaşadığımız zulüm belgesel oluyor. Yakında trajedik bir roman da olacak. Konu: Suruç Devlet Hastanesinde katliam. Sponsor: Yargı sistemi" dedi.
 
AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşini ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 'adalet' talebiyle başlattığı nöbet 51. güne girdi.

Sabahın erken saatlerinde adliye binası önüne gelen Şenyaşar ailesi, adliye binası önünde bulunan beton bariyerlerin önüne serdikleri sedirin üzerinde bekleyişlerini sürdürdü.

'YAŞADIĞIMIZ ZULÜM TRAJEDİK BİR ROMAN OLACAK'

Bekleyişlerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Şenyaşar ailesi, "Yaşadığımız zulüm belgesel oluyor. Yakında trajedik bir roman da olacak. Konu: Suruç Devlet Hastanesinde katliam. Ana karakter: Mv. İ. H. Yıldız. Yardımcı karakterler: Yıldız ailesi. Sponsor: Yargı sistemi. O kanlı ellerinizi adaletin üzerinden çekin artık..." dedi.

Öne Çıkanlar